Fii voluntar Onestin de 1 Decembrie!

PDFImprimareEmail

Hei, 1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei si este ziua, in care noi, voluntarii Onestin le reamintim locuitorilor din Onesti de aceasta importanta zi. Ce facem noi de 1 Decembrie? Depunem coroane alaturi de celelalte ONG-uri si institutii scolare, conform programului special afisat de autoritatile locale, oferim bratari cu tricolorul onestenilor si purtam cu mandrie drapelul Romaniei. Daca si pentru tine 1 Decembrie are o semnificatie aparte si vrei sa fii voluntar Onestin in aceasta zi, te rugam sa completezi formularul de mai jos:

INSCRIE-TE AICI!

 

Programul autoritatilor locale pentru ziua de 1 Decembrie:

 

Vreau, pot si voi reusi!

PDFImprimareEmail

INSCRIE-TE AICI. E GRATUIT!

Salutare, Salutare!

 

De-a lungul timpului, prin prisma proiectelor pe care le-am implementat si celor la care am participat, am avut ocazia sa intalnim tineri din toata Europa: francezi, spanioli, italieni, polonezi, cehi, maltezi ?i lista poate continua . Pentru ca promovarea culturala a fiecarei tari Europa a reprezentat un punct important in fiecare proiect, astfel ne-am imbogatit si cunostintele generale, fapt ce conduce catre o amintire frumoasa. Ne amintim de un vechi proverb italian care spune ca:

„Ceea ce se invata la tinerete nu se mai uita niciodata”.

Citeşte mai mult...

 

PROGRAM ACTIVITATI ONESTIN

PDFImprimareEmail

În fiecare saptamana la sediul nostru din bulevardul Republicii nr. 43 au loc diferite activitati pentru voluntarii Onestin. Cei interesati sa participe la una dintre aceste activitati sunt rugati sa vina la sediul nostru si sa se înscrie. Activitatile se desfasoara într-un cadru educativ non-formal, cu jocuri si voie buna.

 

Calatoria unui afis - Training GRATUIT

PDFImprimareEmail

INSCRIE-TE AICI!

Sambata, 22 noiembrie, la sediul Asociatiei de Tineret Onestin va avea loc un training, prin care participantii vor parcurge calatoria unui afis. Aceasta calatorie incepe cu o istorie frumoasa a afisului si evolutia acestuia (momentele cheie si exemplele reprezentative), continua cu principii si elemente de compozitie, criterii de analiza a unui afis, prezentarea softurilor si a instrumentelor online utile si se va încheia cu aplicatii practice.

Citeşte mai mult...

 

Pagina 1 din 92

Video