„Toate-s vechi si noua toate”, editia a II-a

PDFImprimareEmail

 

Dupa succesul inregistrat la prima editie a concursului de recitat poezii „Toate-s vechi si noua toate”, dorim sa aducem acest concurs in atentia unui public cat mai larg, cu scopul de a trezi interesul onestenilor pentru poezie si de a-i descoperi, atat pe elevii talentati ai institutiilor de invatamant locale, cat si pe tinerii si adultii iubitori de poezie.

Citeşte mai mult...

 

Invitatie la colind

PDFImprimareEmail

 

(click pentru imagine completa)

 

E vremea colindelor, e vremea focului care implineste painea, a ninsorilor care te cheama la povesti, a zapezilor care te invaluie la ceas de seara, e vremea amintirilor depanate in clinchet de clopotei si a saniilor trase de cai. E vremea ca tu sa primesti colinda corului mixt al Asociatiei de Tineret Onestin. Pentru programari si rezervari sunati la: 0743 409 923.

 

PROGRAM ACTIVITATI ONESTIN

PDFImprimareEmail

2014

În fiecare saptamana la sediul nostru din bulevardul Republicii nr. 43 au loc diferite activitati pentru voluntarii Onestin. Cei interesati sa participe la una dintre aceste activitati sunt rugati sa vina la sediul nostru si sa se înscrie. Activitatile se desfasoara într-un cadru educativ non-formal, cu jocuri si voie buna.

   

Pagina 1 din 93

Video