Raise YOUth Voice, Onesti!

PDFImprimareEmail

“Dialogul Structurat este un instrument utilizat pentru ca opinia tinerilor sa fie luata in considerare in momentul realizarii politicilor de tineret la nivelul Uniunii Europene. Pentru a reusi acest lucru, Dialogul Structurat aduce  impreuna la discutii tinerii si persoanele aflate in pozitii decizionale cheie. Mai mult decat atat, Dialogul Structurat implica si segmentul de consultari cu tineri si organizatiile de tineret si este implementat in cicluri de lucru de cate  18 luni, cu o tematica si o prioritate comuna, divizata in 3 runde diferite de consultari.”

Evenimentul face parte din caravana nationala de evenimente ce au ca scop implicarea tinerilor in dezbateri cu factorii locali de decizie, cat si capacitarea lor in vederea participarii la viata politica. Evenimentele sunt organizate de catre Forumul Tinerilor din Romania, prin intermediul Retelei Nationale de Ambasadori ai Dialogului Structurat cu TINERrii. Este important de stiut faptul ca Dialogul Structurat este un instrument folosit pentru ca opinia tinerilor sa fie luata in considerare in momentul realizarii politicilor de tineret la nivelul Uniunii Europene. Pentru a reusi acest lucru, Dialogul Structurat aduce impreuna la discutii tinerii si persoanele aflate in pozitii decizionale cheie.

Este important ca si noi tinerii, sa avem un cuvant de spus in lucruri care ne privesc si care ne vor afecta viitorul, multele si variatele probleme cu care ne confruntam ar putea gasi o solutionare daca vor fi expuse si intotdeauna a fost valabila ideea ca mai multe minti puse la contributie pot naste rezolutii ingenioase. Acest Dialog Structurat este sansa noastra de a participa activ si de a ne face auziti in lumea „celor mari” si chiar ar trebui sa fim luati in seama pentru ca noi suntem viitorul si poate ca nu toti vom lua calea pribegiei si poate, chiar vrem sa facem ceva aici, in tara noastra.

Asa incat va invitam alaturi de Forumul Tinerilor din Romania impreun? cu Asociatia de Tineret ONESTIN, in Aula Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti”, marti 19 mai, la ora 12:00.

 

 

 

 

   

Iubiri de primavara – un nou spectacol de folk despre poezie, iubire si primavara

PDFImprimareEmail

Primavara isi face propria declaratie, atat de puternic, incat noi, oamenii, nu ne putem opune. Cel mult putem fi unul dintre multele ei instrumente, insa cu siguranta nu compozitorul.  Pentru a ne aduce primavara cat mai aproape de suflet si pentru a ne pregati de renasterea specifica anotimpului, Asociatia de Tineret ONESTIN organizeaza spectacolul de folk „Iubiri de primavara”.

Citeşte mai mult...

 

PROGRAM ACTIVITATI ONESTIN

PDFImprimareEmail

In fiecare saptamana la sediul nostru din bulevardul Republicii nr. 43 au loc diferite activitati pentru voluntarii Onestin. Cei interesati sa participe la una dintre aceste activitati sunt rugati sa vina la sediul nostru si sa se înscrie. Activitatile se desfasoara într-un cadru educativ non-formal, cu jocuri si voie buna.

 

Pagina 1 din 96

Video