Program saptamanal de activitati 9-15 februarie

PDFImprimareEmail

program activitati onestinVacanta s-a dus si de astazi reluam intalnirile, workshop-urile, atelierele sau cursurile(cum vreti voi sa le numiti): azi (luni) avem dezvoltare personala cu Claudia Galca de la 17:30, marti avem Romania si U.E. de la 16:00 cu Aurel Mihaila, miercuri de la 17:30 incepe Aven...tura in natura cu Eduard-Stefan Dumitru, joi de la 16:00 Anca David va asteapta la limba engleza (cu temele f?cute!!!), vineri ne pregatim de week-end, adic? de la 16:00 pictam cu Olga Gertruda si de la 17:00 ne strangem la o mica sedinta, de la ora 17:00 la sediu, pentru a stabili impreuna activitatile asociatiei, iar sambata ne dezvoltam ariile lingvistice si ne spunem Guten Morgen la cursul de germana de la ora 10:00 cu Laura Stratone!

Citeşte mai mult...

 

Chestionar: Nevoile tanarului onestean

PDFImprimareEmail

nevoi tineri, chestionar onestinCa orice tanar te afli la rascrucea vietii tale. In aceasta perioada exista o mare presiune din partea familiei, a scolii si a societatii in general. Spre exemplu trebuie sa iti alegi o cariera si pentru a o urma, trebuiesa treci o multime de examene, trebuie sa descoperi cum sa iti gasesti cel mai potrivit loc in societatea ta, trebuie sa iti alegi partenera/ul, trebuie sa nu-ti dezamagesti familia, trebuie sa inveti sa traiesti independent prin propriile puteri si sa tii seama de inca multe alte “mici detalii” foarte importante... Pentru toata aceasta lista, incompleta ce-i drept, de multi de “trebuie” care te apasa, noi avem pentru tine o multitudine de solutii.

CLICK AICI PENTRU CHESTIONAR!

Citeşte mai mult...

 

VIDEO Preselectii "Toate-s vechi si noua toate"

PDFImprimareEmail

Afla ce au simtit si cum au trecut prin etapa preselectiilor tinerii doritori sa recite si sa participe la concursul de recitat poezii organizat de Asociatia de Tineret Onestin.

 


 

Program saptamanal de activitati 19-25 ianuarie

PDFImprimareEmail

Hehe...cum mai zboara timpul asta! Week-end-ul e la final si o noua saptamana ne asteapta!

La sediul Onestin avem, ca de obicei, activitati pentru cei interesati de la cele mai diverse: cursuri de dezvoltare personala, worshopuri despre Europa si UE, cursuri de limba engleza si germana, ateliere de pictura si ateliere pentru cei ce vor sa se aventureze in natura!

Pentru saptamana 19-25 ianuarie avem urmatorul program:

program activitati Onestin, asociatia de tineret onestin, cursuri gratuite de engleza onesti, cursuri gratuite de germana onesti

Citeşte mai mult...

 

Pagina 1 din 96

Video