Onestin reprezinta Romania la intalnirea anuala MCN Citizenship Network din Portugalia

PDFImprimareEmail

Viceprepresedinta Asociatiei de Tineret Onestin, Diana Ghius, va fi prezenta la intalnirea anuala MCN - Citizenship Network, ce va avea loc in Portugalia, intre 01 - 04 septembrie 2015, unde va prezenta activitatile Asociatiei din ultima perioada si va stabili strategii comune de viitor, alaturi de organizatii din alte 15 tari: Associação Mais Cidadania - Portugal Animavita - Slovenia Semper Avanti - Poland TACC - Spain Kungsbacka - Sweden Estyes - Estonia Xena - Italy Sariyer - Turkey Onestin - Romania Babel - Germany YES - Nederlands Konnevesi 4H - Finland KANE - Greece Prism - Malta PIJ - France Amitié Pt-Lux - Luxemburg. Ii uram succes si o asteptam cu o viziune noua asupra proiectelor ce pot fi implementate in cadrul Asociatiei noastre!

 

VOTEAZA pentru Onesti, VOTEAZA pentru tineri!

PDFImprimareEmail

Sustineti un proiect pentru Onesti, un proiect in care promovam mersul pe bicicleta ca fiind un mod de viata sanatos si dorim sa cream locuri de parcare pentru biciclete, la toate liceele din oras.
Vom face campanii de ecologizare si constientizare si vom organiza concursuri pentru biciclisti si chiar vom face demersurile necesare impreuna cu autoritatile locale pentru a amenaja piste pentru biciclisti!
Avem nevoie de ajutorul vostru, procedura dureaza maxim un minut!

Pentru a putea vota este necesara o inregistrare si o confirmare a contului pe mail. Inregistrarea se face la:

http://raiffeisencomunitati.ro/…/index.php/component/users/…

Dupa ce v-ati inregistrat, este nevoie sa va verificati adresa de e-mail deoarcere veti primi un e-mail unde veti primi un link pentru a va confirma contul si astfel sa puteti vota.

Dupa aceasta mai ramane un simplu pas, cautati in lista link-ului de mai jos "LICEENII PLEDEAZA SI PEDALEAZA ECOLOGIC" si apasati butonul de VOTEAZA din dreptul sau.

http://raiffeisencomunitati.ro/…/…/index.php/proiecte-votare


Va multumim din sunflet ca sunteti alaturi de noi si pentru ca sustineti un stil de viata sanatos pe care dorim sa il promovam in randul tinerilor!

 

Inscrieri pentru Gradinita de Vara!

PDFImprimareEmail

 

In perioada 3-28 August Asociatia de tineret ONESTIN va organiza a treia editie a Gradinitei de vara, in spatiul de joaca al Complexului Comercial Nevila.
Pe parcursul celor 4 saptamani, copiii vor lua parte la atelierele noastre (comunicare, actorie, pictura, matematica distractiva, limbi straine, dans, dezvoltare personala) sustinute de personal certificat si vor fi supravegheati de voluntarii asociatiei.
 

Gradinita de vara ONESTIN!

PDFImprimareEmail

Dragi parinti si bunici, aveti prescolari cu varsta cuprinsa intre 4-6 ani si nu stiti ce cursuri sau activitati sa urmeze pe timpul verii? Noi avem solutia!

gradinita de vara, onestinAsociatia de Tineret Onestin   va invita sa ii inscrieti pe cei mici la cea de-a treia editie a Gradinitei de vara, ce se va desfasura in perioada 03-28 august, la locul de joaca al Complexului Nevila. Cursurile vor fi organizate de profesori, educatori si voluntari intr-o maniera interactiva si distractiva, ce ii va cuceri definitiv pe copii.

Citeşte mai mult...

 

Pagina 1 din 98

Video