Inscrieri pentru Gradinita de Vara!

PDFImprimareEmail

 

In perioada 3-28 August Asociatia de tineret ONESTIN va organiza a treia editie a Gradinitei de vara, in spatiul de joaca al Complexului Comercial Nevila.
Pe parcursul celor 4 saptamani, copiii vor lua parte la atelierele noastre (comunicare, actorie, pictura, matematica distractiva, limbi straine, dans, dezvoltare personala) sustinute de personal certificat si vor fi supravegheati de voluntarii asociatiei.
 

Gradinita de vara ONESTIN!

PDFImprimareEmail

Dragi parinti si bunici, aveti prescolari cu varsta cuprinsa intre 4-6 ani si nu stiti ce cursuri sau activitati sa urmeze pe timpul verii? Noi avem solutia!

gradinita de vara, onestinAsociatia de Tineret Onestin   va invita sa ii inscrieti pe cei mici la cea de-a treia editie a Gradinitei de vara, ce se va desfasura in perioada 03-28 august, la locul de joaca al Complexului Nevila. Cursurile vor fi organizate de profesori, educatori si voluntari intr-o maniera interactiva si distractiva, ce ii va cuceri definitiv pe copii.

Citeşte mai mult...

 

PROGRAM ACTIVITATI ONESTIN

PDFImprimareEmail

In fiecare saptamana la sediul nostru din bulevardul Republicii nr. 43 au loc diferite activitati pentru voluntarii Onestin. Cei interesati sa participe la una dintre aceste activitati sunt rugati sa vina la sediul nostru si sa se înscrie. Activitatile se desfasoara într-un cadru educativ non-formal, cu jocuri si voie buna.


 

Saptamana Nationala a Voluntariatului

PDFImprimareEmail

 

(CLICK AICI PENTRU ALBUM FOTO)

Voluntariatul schimba vieti!
Saptamana Nationala a Voluntariatului a fost sarbatorita si anul acesta de Asociatia De Tineret „Onestin” la Scoala „Ghita Mocanu”. Voluntarii asociatiei le-au vorbit elevilor despre beneficiile si importanta voluntariatului iar prin jocuri, dans, muzica si discutii au deschis noi orizonturi in mintile si inimile elevilor.
Cu pozitivitate, energie si daruire pentru cei din jurul nostru viata noastra poate fi mai frumoasa.

 

Pagina 1 din 97

Video