Iubiri de primavara – un nou spectacol de folk despre poezie, iubire si primavara

PDFImprimareEmail

Primavara isi face propria declaratie, atat de puternic, incat noi, oamenii, nu ne putem opune. Cel mult putem fi unul dintre multele ei instrumente, insa cu siguranta nu compozitorul.  Pentru a ne aduce primavara cat mai aproape de suflet si pentru a ne pregati de renasterea specifica anotimpului, Asociatia de Tineret ONESTIN organizeaza spectacolul de folk „Iubiri de primavara”.

Citeşte mai mult...

 

PROGRAM ACTIVITATI ONESTIN

PDFImprimareEmail

În fiecare saptamana la sediul nostru din bulevardul Republicii nr. 43 au loc diferite activitati pentru voluntarii Onestin. Cei interesati sa participe la una dintre aceste activitati sunt rugati sa vina la sediul nostru si sa se înscrie. Activitatile se desfasoara într-un cadru educativ non-formal, cu jocuri si voie buna.

 

Program saptamanal de activitati 9-15 februarie

PDFImprimareEmail

program activitati onestinVacanta s-a dus si de astazi reluam intalnirile, workshop-urile, atelierele sau cursurile(cum vreti voi sa le numiti): azi (luni) avem dezvoltare personala cu Claudia Galca de la 17:30, marti avem Romania si U.E. de la 16:00 cu Aurel Mihaila, miercuri de la 17:30 incepe Aven...tura in natura cu Eduard-Stefan Dumitru, joi de la 16:00 Anca David va asteapta la limba engleza (cu temele f?cute!!!), vineri ne pregatim de week-end, adic? de la 16:00 pictam cu Olga Gertruda si de la 17:00 ne strangem la o mica sedinta, de la ora 17:00 la sediu, pentru a stabili impreuna activitatile asociatiei, iar sambata ne dezvoltam ariile lingvistice si ne spunem Guten Morgen la cursul de germana de la ora 10:00 cu Laura Stratone!

Citeşte mai mult...

 

Chestionar: Nevoile tanarului onestean

PDFImprimareEmail

nevoi tineri, chestionar onestinCa orice tanar te afli la rascrucea vietii tale. In aceasta perioada exista o mare presiune din partea familiei, a scolii si a societatii in general. Spre exemplu trebuie sa iti alegi o cariera si pentru a o urma, trebuiesa treci o multime de examene, trebuie sa descoperi cum sa iti gasesti cel mai potrivit loc in societatea ta, trebuie sa iti alegi partenera/ul, trebuie sa nu-ti dezamagesti familia, trebuie sa inveti sa traiesti independent prin propriile puteri si sa tii seama de inca multe alte “mici detalii” foarte importante... Pentru toata aceasta lista, incompleta ce-i drept, de multi de “trebuie” care te apasa, noi avem pentru tine o multitudine de solutii.

CLICK AICI PENTRU CHESTIONAR!

Citeşte mai mult...

 

Pagina 1 din 96

Video