VIDEO Preselectii "Toate-s vechi si noua toate"

PDFImprimareEmail

Afla ce au simtit si cum au trecut prin etapa preselectiilor tinerii doritori sa recite si sa participe la concursul de recitat poezii organizat de Asociatia de Tineret Onestin.

 


 

Program saptamanal de activitati 19-25 ianuarie

PDFImprimareEmail

Hehe...cum mai zboara timpul asta! Week-end-ul e la final si o noua saptamana ne asteapta!

La sediul Onestin avem, ca de obicei, activitati pentru cei interesati de la cele mai diverse: cursuri de dezvoltare personala, worshopuri despre Europa si UE, cursuri de limba engleza si germana, ateliere de pictura si ateliere pentru cei ce vor sa se aventureze in natura!

Pentru saptamana 19-25 ianuarie avem urmatorul program:

program activitati Onestin, asociatia de tineret onestin, cursuri gratuite de engleza onesti, cursuri gratuite de germana onesti

Citeşte mai mult...

 

Castigatorii de la Concursul de Recitat Poezii "Toate-s vechi si noua toate"

PDFImprimareEmail

lista castigatori, concurs de recitat poezii, mihai eminescuCastigatorii celei de-a doua editie a concursului de recitat poezii

Asa cum stiti pentru ce-a de-a doua editie a concursului de recitat poezii noi, cei de la Onestin, în parteneriat cu institutiile de invatamant locale, am organizat procesul de preselectii in doua etape: o prima preselectie realizata in scolile partenere si o preselectie finala realizata la sediul Asociatiei de Tineret ONESTIN. La preselectia finala au participat peste 70 de concurenti, iar in concursul final au ajuns doar 42 de finalisti.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO DE LA GALA LAUREATILOR

Citeşte mai mult...

 

Gala Laureatilor de la Concursul de Recitat Poezii „Toate-s vechi si noua toate”, Editia a II-a

PDFImprimareEmail

CLICK AICI PENTRU FOTO DE LA GALA LAUREATILOR

Si am ajuns la final cu celebrarea Zilei Culturii Nationale si implicit a celebrarii zilei marelui poet national, Mihai Eminescu.

concurs de recitat poezii eminescu, gala laureatilor, evenimente onestin, ziua culturii nationale la onestinEvenimentul s-a bucurat de un mare succes, sala a devenit neincapatoare, iar noi ne-am simtit extraordinar. Va invitam sa aruncati cel putin o privire pe fotografiile realizate de voluntarii nostri, Alex Feier si Teodora Nicoleta Cristinoiu.

CLICK AICI PENTRU LISTA CASTIGATORILOR

Citeşte mai mult...

 

Pagina 1 din 95

Video