Intalnirea de duminica, 19.10.2014, cu voluntarii Onestin

PDFImprimareEmail

Cateva fotografii de la întalnirea de duminica, 19/10/2014. O intalnire in care voluntarii au aflat ce ii motiveaza pe fiecare in parte, au intrat in contact cu voluntarii mai vechi. Pentru ca duminica la Onestin avem parte si de distractii am jucat si câteva jocuri. Cum a fost puteti observa din fotografii!

Vezi mai multe poze

 

„Comunicare eficienta” cu jurnalista Adelina Chelniciuc

PDFImprimareEmail

5 1In perioada 11-12 octombrie 2014, la sediul Asociatiei de Tineret Onestin, s-a desfasurat trainingul de comunicare eficienta, sustinut de jurnalista Adelina Chelniciuc, la care au participat 30 de voluntari Onestin.

Citeşte mai mult...

 

„Laborator de text” cu actrita Diana Croitoru

PDFImprimareEmail

5 3In perioada 17-18 octombrie 2014, la sediul Asociatiei de Tineret Onestin a avut loc atelierul de teatru: „Laborator de text in versuri”, sustinut de actrita Diana Croitoru.
La acest atelier au participat 20 tineri voluntari cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani.

Citeşte mai mult...

 

PROGRAM ACTIVITATI ONESTIN

PDFImprimareEmail

În fiecare saptamana la sediul nostru din bulevardul Republicii nr. 43 au loc diferite activitati pentru voluntarii Onestin. Cei interesati sa participe la una dintre aceste activitati sunt rugati sa vina la sediul nostru si sa se înscrie. Activitatile se desfasoara într-un cadru educativ non-formal, cu jocuri si voie buna.

 

Pagina 1 din 91

Video