PROGRAM ACTIVITATI ONESTIN

PDFImprimareEmail

În fiecare saptamana la sediul nostru din bulevardul Republicii nr. 43 au loc diferite activitati pentru voluntarii Onestin. Cei interesati sa participe la una dintre aceste activitati sunt rugati sa vina la sediul nostru si sa se înscrie. Activitatile se desfasoara într-un cadru educativ non-formal, cu jocuri si voie buna.

 

Calatoria unui afis - Training GRATUIT

PDFImprimareEmail

INSCRIE-TE AICI!

Sambata, 22 noiembrie, la sediul Asociatiei de Tineret Onestin va avea loc un training, prin care participantii vor parcurge calatoria unui afis. Aceasta calatorie incepe cu o istorie frumoasa a afisului si evolutia acestuia (momentele cheie si exemplele reprezentative), continua cu principii si elemente de compozitie, criterii de analiza a unui afis, prezentarea softurilor si a instrumentelor online utile si se va încheia cu aplicatii practice.

Citeşte mai mult...

 

Incepe Atelierul de Teatru! Inscrie-te, e gratuit!

PDFImprimareEmail

Salutare!

Te anuntam ca in perioada 21-22 noiembrie organizam un atelier de teatru pentru copiii cu varsta intre 10-14 ani la sediul nostru din bulevardul Republicii nr. 43, parte din proiectul CREATIV-TIN ONESTIN prin asociere cu Municipiul Onesti.

Atelierul de teatru se cheama „SA POEZICEM” si este sustinut de actrita Diana Croitoru care le recomanda participantilor sa vina in haine de miscare, cu incaltaminte lejera, cu textul invatat (cel pe care l-au ales), printat/scris in doua exemplare si un creion!
Ce se va intampla mai exact la acest atelier?

Citeşte mai mult...

 

Jocurile copilariei - Concurs de desen

PDFImprimareEmail

Regulamentul concursului

Tema: Jocurile copilariei intr-o lume moderna

Scurta descriere: Jocul este esenta copilariei. Sufocati de tehnologie riscam ca generatiile ce vin sa cunoasca o alta semnificatie a cuvantului joc. Ne dorim sa dam sansa copiilor, ca prin desen si culoare, sa redescopere minunata lume a artei.

Citeşte mai mult...

 

Pagina 1 din 92

Video