PROGRAM ACTIVITATI ONESTIN

PDFImprimareEmail

In fiecare saptamana la sediul nostru din bulevardul Republicii nr. 43 au loc diferite activitati pentru voluntarii Onestin. Cei interesati sa participe la una dintre aceste activitati sunt rugati sa vina la sediul nostru si sa se înscrie. Activitatile se desfasoara într-un cadru educativ non-formal, cu jocuri si voie buna.


 

Saptamana Nationala a Voluntariatului

PDFImprimareEmail

 

(CLICK AICI PENTRU ALBUM FOTO)

Voluntariatul schimba vieti!
Saptamana Nationala a Voluntariatului a fost sarbatorita si anul acesta de Asociatia De Tineret „Onestin” la Scoala „Ghita Mocanu”. Voluntarii asociatiei le-au vorbit elevilor despre beneficiile si importanta voluntariatului iar prin jocuri, dans, muzica si discutii au deschis noi orizonturi in mintile si inimile elevilor.
Cu pozitivitate, energie si daruire pentru cei din jurul nostru viata noastra poate fi mai frumoasa.

 

De 1 Iunie adunam bucurii pentru copii!

PDFImprimareEmail

Campania de 1 Iunie este una cu traditie a Asociatiei de Tineret Onestin, ajungand deja la cea de-a V-a editie.

campanie 1 iunie onestin

Daca anul trecut am adus zambete pe chipul copiilor din Caiuti, anul acesta dorim sa impartasim, cu aceeasi daruire si pasiune, copiilor din satul Balca, comuna Cotofanesti aceasta mare minune  care este speranta intr-o viata mai buna.

Citeşte mai mult...

 

Raise YOUth Voice, Onesti!

PDFImprimareEmail

“Dialogul Structurat este un instrument utilizat pentru ca opinia tinerilor sa fie luata in considerare in momentul realizarii politicilor de tineret la nivelul Uniunii Europene. Pentru a reusi acest lucru, Dialogul Structurat aduce  impreuna la discutii tinerii si persoanele aflate in pozitii decizionale cheie. Mai mult decat atat, Dialogul Structurat implica si segmentul de consultari cu tineri si organizatiile de tineret si este implementat in cicluri de lucru de cate  18 luni, cu o tematica si o prioritate comuna, divizata in 3 runde diferite de consultari.”

Evenimentul face parte din caravana nationala de evenimente ce au ca scop implicarea tinerilor in dezbateri cu factorii locali de decizie, cat si capacitarea lor in vederea participarii la viata politica. Evenimentele sunt organizate de catre Forumul Tinerilor din Romania, prin intermediul Retelei Nationale de Ambasadori ai Dialogului Structurat cu TINERrii. Este important de stiut faptul ca Dialogul Structurat este un instrument folosit pentru ca opinia tinerilor sa fie luata in considerare in momentul realizarii politicilor de tineret la nivelul Uniunii Europene. Pentru a reusi acest lucru, Dialogul Structurat aduce impreuna la discutii tinerii si persoanele aflate in pozitii decizionale cheie.

Este important ca si noi tinerii, sa avem un cuvant de spus in lucruri care ne privesc si care ne vor afecta viitorul, multele si variatele probleme cu care ne confruntam ar putea gasi o solutionare daca vor fi expuse si intotdeauna a fost valabila ideea ca mai multe minti puse la contributie pot naste rezolutii ingenioase. Acest Dialog Structurat este sansa noastra de a participa activ si de a ne face auziti in lumea „celor mari” si chiar ar trebui sa fim luati in seama pentru ca noi suntem viitorul si poate ca nu toti vom lua calea pribegiei si poate, chiar vrem sa facem ceva aici, in tara noastra.

Asa incat va invitam alaturi de Forumul Tinerilor din Romania impreun? cu Asociatia de Tineret ONESTIN, in Aula Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti”, marti 19 mai, la ora 12:00.

 

 

 

 

 

Pagina 1 din 97

Video